poe poe wat gebeurt er toch veel hier - Reisverslag uit Dublin, Ierland van Wouter Hoen - WaarBenJij.nu poe poe wat gebeurt er toch veel hier - Reisverslag uit Dublin, Ierland van Wouter Hoen - WaarBenJij.nu

poe poe wat gebeurt er toch veel hier

Door: Kawouter

Blijf op de hoogte en volg Wouter

21 September 2005 | Ierland, Dublin

hey hey hier ben ik dan weer met een berichtje.
want dat is al weer een helepoos geleden dat ik voor het laatst een bericht heb geplaatst
nou ik heb het hier nog steeds onzetten naar men zin
ik heb heel veel leuke menzen om me heen dus dat is ook mooi meegenomen
maar hier in ierland weten ze wel wat feesten is hoor
het is wel duur maar het is het waart
bv je zit in een pub en spontaan in een hoekje beginnen menzen te zingen met ierze instrumenten (ik weet de naamen nog niet namelijk ) dus je kan wel begrijpen hoe gezellig het hier is .
het maakt niet uit als je op eern zondag uit gaat of op een dinsdag het is elke avond gezelig
maar dat komt denk ik ook door dat menzen na het werk meteen doorgaan naar de pub
dus elke avond is een grood feest
maar genoeg over het uit gaan
het is hier ook supper leuk werken
het maakt niet uit wat je doet iedereen is altijd vriendelijk.
nog wel iniedergeval(mooi zo houden)
maar het werken op zich in de keuken is wel ongeveer het zelfde als in nederland
maar het blijft anders .
ik zit nu in een internet cafetje in dun lairie dat is een plaatsje naast Dublin
maar ik weet op dit momend niks meer te zeggen dus is stop maar met srijven
als iemand nog sugesties heeft waar ik het over moet hebben dan moet je dat gewoon ff via de side doorgeven
nou groedjes Wouter uit Dublin

• 23 September 2005 - 06:52

Ep:

leuk om te lezen ,zet er wat foto,s op

• 24 September 2005 - 14:19

Ayze:

Dat je het daar nog steeds uithoudt. Had eigenlijks verwacht dat je binnen maand weer terug was hahaha nee geintje
    Ja foto's zijn altijd goed. naja veel plezier daar dan nog. Is dat engelse bier nog beetje lkkr dan of ist het zelfde as dat we laatst hadden. hahaha

• 28 September 2005 - 08:14

Erik:

het is mooi adat je het nogsteed snaar je zin heb

maar ik zou wel eens wat foto's wilen zien :)

• 05 Oktober 2005 - 21:27

Annemarije:

hey broertjeb 05/10/05 23.27 uur
    blij dat je het grote en nieuwe nieuws verteld hebt aan pap en mam en stefan! ik was afgelopen weekend weer effe thuis en ik hoorde dat je het ze verteld hebt! ik zal niet in het mailte noemen waar het over gaat want dan weet iedereen het! maar ik wilde effe laten weten dat ik het voor me heb gehouden! ik wil eigelijk ook wel wat foto's zien!maar met is alles goed heb net weer gewerkt en ga zo slapen! doe je de groeten aan inge! xxx je zusje Annemarije

• 09 Oktober 2005 - 16:48

Matthijs:

Hey Wouter!

Leuke site jongen! Ik begrijp uit je berichten dat je het erg naar je zin hebt daar in Dublin? Beterzzz! Uitgaan was prima? En de meiden? haha! Eej wouter veel succes nog en ik spreek je binnenkort.

Groeten Matthijs